ÚJSÁGÍRÁS, HELYSZÍNI TUDOSÍTÁS

dron-hirek

Korábban a légifelvételek készítését – magas költségek miatt – csak a nagyobb hírcsatornák tudták megfinanszírozni.

Napjainkban egy hátizsákban szállítható DJI Phantom drónnal egy újságíró képes bárhová eljutni és légifelvételekkel tudósítani.

Magasabb szintű a képalkotási igény esetén, a  DJI Zenmuse X5 kamerával felszerelt DJI Inspire Pro drón alkalmazható, amely akár 16 megapixeles képek és dinamikus, tiszta 4K videó készítését teszik lehetővé. A Phantom vagy az Inspire drón felvételeit a helyszíni tudósító internet kapcsolat segítségével közvetlenül át tudja küldeni a stúdióba, így az anyag a leggyorsabban adásba kerülhet.

A DJI Osmo kamera stabilizátor használatával egy újságíró könnyebben közvetítheti a helyszíni történéseket, követheti az eseményeket és mozoghat a kamerával a kiváló képminőség megtartása mellett. A DJI Inspire drónhoz hasonlóan az Osmo stabilizátor a Zenmuse X5 fényképezőgéppel is bővíthető a magasabb képminőség érdekében.

FILMGYÁRTÁS

A filmes szakemberek számára kifejlesztett DJI Ronin sorozat olyan erős kézi kamera stabilizáló rendszer, amely egyedi érzékelőket, erőteljes motorokat és fejlett algoritmust használ, ezáltal egy világszínvonalú precíziós eszközt adva a filmgyártók kezébe.

A Ronin MX kamera stabilizátor professzionális szintű filmkészítésre készült, ahol a nehéz, mozi minőségű fényképezőgép és objektív kombinációk stabilizálására van szükség, beleértve a RED EPIC-et vagy az ARRI ALEXA-t. A Ronin-M könnyebb kamera és lencse kombinációkhoz készült, beleértve a Micro Four Thirds és a DSLR kamerákat is, és még a RED EPIC és az ARRI ALEXA Mini hordozható eszközöket, feltéve, hogy az alkalmazott lencsék a súly és egyensúly határértéken belül maradnak.

A Ronin MX ideális mozgó járművekre szereléshez, illetve még a DJI M600 drónra is szerelhető ezáltal különleges légifelvételek készíthetők.

dron-media

ESKÜVŐI FOTÓZÁS ÉS FILMEZÉS

dron-eskuvoi-foto

A drónok ma már minden esküvői fotós arzenáljának kulcsfontosságú részét kell, hogy képezzék, ahol a légi felvételek egy festői helyszínen vagy egyedi perspektívából képesek megragadni az ünnepi pillanatokat.

A gyors beállítás és a hordozhatóság alapvető fontosságú egy olyan mozgalmas eseményen, mint egy esküvő. A DJI Phantom drón típusváltozatai megfelelő egyensúlyt teremtenek a hordozhatóság és az alkalmazhatóság között, és készen állnak arra, hogy perceken belül felszállás képesek legyenek. A földi felvételekhez a DJI OSMO kézi kamerastabilizátor használhatók.

AJÁNLOTT MEGOLDÁSAINK

DJI MATRICE 200 series
SPECIÁLIS MŰVELETEKHEZ

Multifunkcionális  légijármű, rugalmas és sokoldalú eszköz, hosszabb repülési idővel. Kompakt szállítókoffer a könnyű szállításhoz.

Az esőálló drón felfüggesztési pontjaira egyszerre akár két kamera is rögzíthető. 2 fő Pilóta + Operátor konfiguráció opció második távirányítóval.

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ

M210 drón – Zenmuse XT2 Hőkamera – Zenmuse Z30x Optikai Zoom

M210
DJI MATRICE 600 Pro
KIMAGASLÓ TEHERBÍRÁS

A drón kompatibilis összes Zenmuse kamerával,  integrált szoftver és hardware, ideális professzionális légifotózáshoz és ipari alkalmazáshoz.

A3 Pro vezérlő rendszer, a Lightbridge 2 HD átviteli rendszer és intelligens akkumulátor kezelő rendszer

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ

DJI Matrice 600 + feladat szerint kiválasztott Zenmuse kamera, vagy RONIN MX

dji-matrice-600-pro

ÍRJON NEKÜNK!

Bővebb információra lenne szüksége? Ajánlatot kérne? Írjon nekünk, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és segítenek megtalálni a feladathoz legoptimálisabb megoldást:

Név

E-mail cím

Tárgy

Üzenet