Drónok alkalmazása gyors, pontos és naprakész információkat nyújt a növényzet és a földterület állapotával kapcsolatban, legyen szó a földterület felméréséről, a folyamatok pontos tervezéséről és ellenőrzéséről, a hatékony és eredményes munka érdekében.

dron-ontozestervezes
NÖVÉNYVÉDELEM

A dróntechnológia alacsony magasságban, a felhőszint alatt képes nagyfelbontású NDVI és NIR képek rögzítésére, amelyeken akár az emberi szem által még nem tapasztalható elváltozások korai szakaszban felismerhetők. A precíziós szenzorok által nyert felvételeken egyértelműen kategorizálhatók a növényfajták, könnyen beazonosíthatók a gyomnövények, a kártevők által veszélyeztetett területek, ezáltal a szakemberek gyorsan és hatékonyan hozhatják meg döntéseiket és tehetik meg a szükséges ellenlépéseket.

VOLUMENBECSLÉS

A drónok egyaránt felhasználhatóak volumenbecslések készítésére, illetve az öntözés és a permetezés optimalizálására.

GAZDÁLKODÁS TERVEZÉSE

A talaj és a növényzet legfontosabb fizikai, kémiai és biológiai jellemzőit feltérképezve, az évek folyamán gyűjtött és feldolgozott adatok, a felhőszolgáltatásból bármikor újra előhívhatók és elemezhetők, így tervezhetőbbé válik a gazdálkodás.

VAGYONVÉDELEM

A dróntechnológia alkalmas vagyonvédelemre, illegális tevékenységek felderítésére, valamint káresemények, természeti katasztrófák esetén a keletkezett károk felmérésére, illetve a szükséges kárenyhítési folyamatok megtervezésére.

A légifelvételek készítésével és elemzésével nyert többletinformációk ma már széleskörben  elérhetővé váltak. A folyamatosan fejlődő dróntechnológia alkalmazásával idő, energia és jelentős költség takarítható meg.

AJÁNLOTT MEGOLDÁSAINK

DJI MATRICE 200 series
SPECIÁLIS MŰVELETEKHEZ

Egyszerre két kamera vagy szenzor rögzítésére alkalmas függesztési pontok. A nagy teljesítményű motorok stabil repülést biztosítanak erős szélben is, a drón különleges kialakítása garantálja az időjárással szembeni állóképességét, így széleskörűen alkalmazható.

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ

M210 drón – Zenmuse XT2 Hőkamera – Zenmuse Z30x Optikai Zoom

DJI-MATRICE-200-myaxtioncam
DJI Agras MG-1S
PRECÍZIÓS PERMETEZÉS

A permetező fúvókák a hatóanyag tulajdonságai szerint választhatók, hogy optimalizálják a hatóanyag porlasztást, az energiahatékony üzemeltetést valamint a permetezett folyadék mennyiségét. Egy radarszenzor folyamatosan méri a távolságot a talajtól, ezzel biztosítva a drón repülési magasságának megtartását.

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ

DJI Agras MG-1S

DJI-AGRAS-dron
DJI PHANTOM 4 Pro(Obsidian)
agro típusváltozat NDVI-8 lencsével

A DJI Phantom 4 Pro Obsidian speciális mezőgazdasági típusváltozata NDVI-8 típusú kiváló képminőséget nyújtó optikai lencsével rendelkezik, valamint háromrétegű NDVI szűrőt tartalmaz, amely a mezőgazdasági növényzet tanulmányozását teszi lehetővé.

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ

DJI Phantom 4 Pro Obsidian drón – NDVI-8 lencse

p4po
eBee drón + AIRINOV
MEREVSZÁRNYÚ DRÓN

A távérzékelésen alapuló AIRINOV rendszer érzékelői a növényről visszaverődő inravörös sugarakat 4 különböző spektrális sávban mérik, amelyek zöld, vörös, piros és NIR. A szenzorok a búza, az árpa, a repce, a kukorica és egyéb növények jellemzői alapján kerültek kifejlesztésre.

AJÁNLOTT KONFIGURÁCIÓ

eBee drón + AIRINOV szoftver

airinov

ÍRJON NEKÜNK!

Bővebb információra lenne szüksége? Ajánlatot kérne? Írjon nekünk, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot és segítenek megtalálni a feladathoz legoptimálisabb megoldást:

Név

E-mail cím

Tárgy

Üzenet